Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/onclick.dk/public_quad/plugins/system/pagebuilder/pagebuilder.php on line 110
Quadrocopter.dk - Velkommen til quadrocopter.dk

Velkommen til quadrocopter.dk

Det er lige pludseligt blevet tid til at opdatere siden igen. Jeg er desværre langt bagefter. Når jeg har siddet på værkstedet har jeg taget en masse billeder af det jeg har lavet (octocopter og fpv-racere) og Inden for de næste dage kommer der artikler om flere nye modeller, som jeg har lavet og fløjet med i mellemtiden og nogle jeg bare har testet. Jeg skal forsøge at lave en del tekst også, men i første omgang bliver det lidt gallerilignende og senere kommer der tekst på. Der har været en del arbejde at se til og ikke så meget tid til at lave denne hjemmeside. Dette er skrevet d. 6-6-17.

Samtidigt går jeg over til et nyt system at lave artiklerne i, så de nye artikler ændrer lidt karakter. Jeg konverterer de gamle artikler senere.

SENESTE NYT:

Octocopter, GEP210 og 90GT under byggeprojekter

Hvis du er bidt af quadrocopterdillen er du kommet til den rigtige side. Her kan du finde en masse om hard- og software til quadrocoptere.

Det har været vinter og der er sket lidt nyt som jed vil samle op på i disse dage. Den nye flightcontroller er monteret og testet. Jeg vil også skifte radioen ud med en Taranis X9D plus med telemetri  og jeg vil samle en quadracer på en Night Hawk 250 frame så der kan flyves fpvrace. Det kommer der en masse om for det bliver den nye dille.

Min ground station er også opdateret lidt og det kommer der snart mere om


BYGNING AF QUADROCOPTER
Under dette punkt finder du beskrivelser af de ting jeg bygger. Her beskriver jeg i korte træk det der skal til for at man kan bygge sin egen quadrocopter. Det er meningen, at jeg vil teste flere forskellige typer flightcontrollere for at finde den bedste til at flyve FPV med - og samtidig er nem at bygge selv og har mulighed for modificering af i softwaren. Der er mange sider med instruktioner til selvbyg på nettet og jeg vil undgå at gentage alt hvad man nemt kan finde andre steder på nettet, men prøve at uddybe der hvor jeg synes der mangler information. Skriv hvis du mangler info, så skal jeg gerne finde noget frem der kan hjælpe dig videre i dit projekt.

Oversigt over testquadrocopteren

  full quad

SOFTWARE Her kommer links og beskrivelser af den software jeg bruger til indstilling af flightcontrollere og til groundstations m.m.

ELEKTRONIKKEN Erfaringer med moduler og andet elektronik.

TEST Jeg flyver også med små RTF quadrocoptere som træning og vil skrive lidt om min erfaring med de enkelte modeller.

TODO Når jeg kommer i en hobbyforretning - gerne i Tyskland - så skal jeg altid have noget med hjem og det ligger så i en ventebunke. Det kan også være ting der er bestilt hos Hobbyking o.s.v. Ofte er det til quadrocopteren.

HANGAREN Her er en oversigt over de modeller jeg de sidste 15 år har købt og fløjet med ud over quadrocoptere.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/onclick.dk/public_quad/templates/jsn_teki_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 148

Mere i denne kategori:

Drone eller Quadrocopter

En quadrocopter er et luftfarøj formet som en firkant (quadro) med en motor i hvert hjørne som skubber luften nedad. Der findes andre lignende f.eks. tricoptere, hexacoptere og octacoptere.

En drone kan bygges som en quadrocopter, men ordet drone dækker over et meget bredt område af flytyper.

Gå til toppen