Test

Test (5)

I denne kategori skriver jeg lidt om forskelligt udstyr bl.a. quadrocoptere, kameraer o.s.v. som jeg har liggende.

Her er så den mindste quadrocopter jeg lige er stødt på. Den måtte jeg jo også eje.

Den flyver overraskende stabilt og er herlig lige at tage en tur med inden man skal sove. Der er lys i den og den blinker inden den løber tør. Den er fin i styringen og jeg vil anbefale den som en begynderquad og den er perfekt til indendørsflyvning i rum af alle størrelser.

Denne er en Revell udgave, men den fås også under andre navne. (man kan godt høre jeg er meget i Tyskland)

Her er en lille meget fin miniquadrocopter. Den er tungere end de andre i denne størrelse, men stadig meget agil. Der er 3 flightmodes og nr 1 er for begyndere - meget fin at lære at flyde med og min datter på 8 har fløjet et par gange med den. Dejlig blød og præcis i styringen. Holder højden helt præcist. Den har også kraftoverskud til at tage et lille kamera med sig.

Mode 2 er lidt mere levende og er sjov at flyve med. Min foretrukne.

Mode 3 - den er ikke for almindelige mennesker. Der er INGEN hjælp at hente og ingen tid til at blinke med øjnene. God fornøjelse.

Det er ikke en model man ser ret meget i danmark, men i tyskland er den rimeligt udbredt og firmaet hedder REELY, men den fås også under navnet RC EYE ONE fra RCLOGGER

Denne lille og meget lette quadrocopter er pudsig at flyve med. Den er noget ustabil m.h.t. at holde højden. Det er nærmest umuligt at flyve uden konstant at justere på gassen - selv ved hovering. Den er levende og flyvestilen ser derfor lidt rodet ud med den, men med den viste beskyttelsesframe i noget stabilt skum bliver den lidt mere rolig. Til gengæld kan den så ikke lave de sjove loops når man trykker på loopknappen. Den bliver simpelthen for tung og så svinger den vildt når man synker i høj fart. Den er bedre at flyve med uden beskyttelsen.
Ja, den flyver jeg ikke så meget med. Man bliver lidt træt af den når man først har fløjet med en anden god model.

udi bottom

Her kan man se at der ikke er ret meget tilbage når man ikke har skumbeskyttelsen på.

Lad mig starte med at sige at det er den bedste af de små quadrocoptere jeg har prøvet. Den har en begyndermode og en advanced og der kan justeres på diverse parametre m.h.t. udslag. Meget fint.

I begyndermode er den utroligt stabil og også fin til begynderen. I advanced er der mere fart over felte, men stadig lækker stabilitet og manøvredygtighed. Den er vildt stabil i højden også. Den står bare stille uden konstant at skulle justere op og ned som andre modeller har meget besvær med.

Så er den fed at have ude i noget vind også. Det kan jeg godt lide.

 

Det er et lille let og fikst kamera fra e-flite, som jeg faldt over i Flensborg. Man kan optage billede eller video og der er en tilslutnig til modtageren, så man kan styre det fra sin fjernstyring. Man kan dog ikke skifte mode på den måde. Det skal afgøres inden man flyver. Linsen kan vippes lidt og der sidder et Micro-SD kort i.

Et lille minus er at når man skal aktivere optagelsen fra fjernstyringen skal man helst have en trykknap der selv hopper ud igen, da det kæver en puls af kort varighed for at det virker. Jeg har en vippekontakt som jeg håbede jeg skulle skubbe til den ene side når der skal filmes og tilbage igen ved stop, men jeg skal vippe frem og tilbage hver gang og håbe på impulsen var kort nok. Det efterlader en med lidt usikkerhed om det nu filmer eller ikke. Ved billeder kan man bare vippe et par gange med kontakten, så er der jo nok taget et billede.

Her er et par billeder og en film som viser kvaliteten. Ikke just i top, men det kan da bruges til lidt sjov. Det kunne se ud til at kompressionen er dårlig. Jeg har dog været ude for at der fejl i streamen så ca 100 linier fra bunden af billedet kommer i toppen i stedet for.

Men der er billigt (40 euro) og kan bruges til lidt sjove ting, f.eks. lidt stuntflyvning (for farligt til gopro) eller overvåge dele på flyet/quadrocopteren.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/onclick.dk/public_quad/templates/jsn_teki_pro/html/com_k2/templates/default/category.php on line 242
Gå til toppen