Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/onclick.dk/public_quad/plugins/system/pagebuilder/pagebuilder.php on line 110
Quadrocopter.dk - Om piloten

Jeg hedder Henrik og har fløjet med quadrocopter i snart 4 år. Jeg købte en af de første serieproducerede modeller som var til at komme i nærheden for penge dengang. Det var en 450'er fra Conrad.de til 299,- euro. Siden er det blevet til en masse små som er gode at træne med. Dem kan du læse om i TESTS menuen.

Jeg har fløjet med andre rc-modeller i mange år og den første kameraflyvning var for ca 15 år siden med en gammel kollega. Det var på et svæveflyet Junior Sport (se hangaren) og dengang havde vi allerede FPV briller - de hed iglasses og de virker stadig fint. Vi optog et gymnasies sportsdag fra luften. Siden da har det med kamera på fjernstyrede fly været min interesse nr 1 og de sidste år må man sige det er eksploderet.

Jeg er meget interesseret i teknikken og synes det er sjovt at bygge selv og vil gerne fortælle lidt om det til andre som har samme interesse og måske udveksle erfaringer.

Er der noget jeg har skrevet om, du gerne vil have uddybet han du skrive til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

sommerferie

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/onclick.dk/public_quad/templates/jsn_teki_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 148

Mere i denne kategori:

Drone eller Quadrocopter

En quadrocopter er et luftfarøj formet som en firkant (quadro) med en motor i hvert hjørne som skubber luften nedad. Der findes andre lignende f.eks. tricoptere, hexacoptere og octacoptere.

En drone kan bygges som en quadrocopter, men ordet drone dækker over et meget bredt område af flytyper.

Gå til toppen