FPV250

FPV250 (2)

Det er ikke nogen helt tydelig manual der følger med, men med lidt god vilje er det nemt nok at samle framen. Som jeg nævnte i en tidligere atrikel er finishen på framen fin og den behøver ikke at blive slebet på kanterne som nogen har måtte gøre for at der ikke var risiko for at ledninger blev gnavet over.
250er bf bottom1250er bf bottom2250er bf bottom3

 Der er gevind i de blå afstandsstykker, så det er dejlig nemt at håndtere inden resten samle. Jeg venter med at sætte bunden på før jeg har samlet noget af elektronikken, da jeg gerne vil have tyngden ind til midten. Jeg er dog lidt skeptisk over for hvor meget støj fartregulatorerne laver, men det finder jeg så ud af på den hårde måde. Nu skal der bare samles.

Her under er "landingsstellet" og pindene til at holde overetagen monteret og powerdistribution boardet er også sat på med nylonskruer og et par gummimuffer til at holde afstand.

 250er frame1250er rubber power2250er rubber power3

Ledningerne til fartregulatorerne føres op i gennem bunden og gennem hullet i powerdistribution boardet og ud til hver sin tilslutning.
250er escmount1250er rubber power

Motorer  skruet fast. Husk at vælge skruer som netop passer i længden d.s.v. at de kun lige skal gå nogle mm op i motoren og IKKE ramme bevægelige dele i motoren. Der fulgte flere længder med i pakken, så det er ikke noget problem. De motorer der kører med uret har en rød spinner og mod uret en sort.
250er wmot250er wmot2250er wpowerboard

Nu er det høje tid at få bygget en FPVRACER, så jeg bestilte dele til en lille  solid sag med carbon frame. Det er i 250'er klassen og jeg har tænkt mig at prøve en FLIP32+ flight controller.

FLIP32+ har magnetometer og barometer som nok er lidt overkill til denne model, men jeg synes det er praktisk alligevel og prisforskellen er så lille at det nærmest ikke kan betale sig at lade være. FLIP32 (uden plus) har ikke de ekstra sensorer.

250er allparts  250er box  250er parts1

 Jeg har læst en del om at carbondelene på denne frame er meget skarpe og jeg var lidt bekymret for kvaliteten, men jeg synes faktisk at der er meget fint og kanterne er ikke for skarpe. Jeg gør i hvert fald ikke noget ved det for jeg tror ikke der er risiko for at nogle ledninger bliver skåret over.

HUSK AT CARBON LEDER STRØM så der er ikke nogle strømførende dele der må røre og dermed skærmer det også for radiosignaler. Det skal der tages hensyn til ved placering af antenner.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/onclick.dk/public_quad/templates/jsn_teki_pro/html/com_k2/templates/default/category.php on line 242
Gå til toppen