Hvis du er bidt af quadrocopterdillen er du kommet til den rigtige side. Her kan du finde en masse om hard- og software til quadrocoptere.

SENESTE NYT ER FREMHÆVET HER: (du kan også finde de fleste af punkterne i menuen)

BYGNING AF QUADROCOPTER
Under dette punkt finder du beskrivelser af de ting jeg bygger. Her beskriver jeg i korte træk det der skal til for at man kan bygge sin egen quadrocopter. Det er meningen, at jeg vil teste flere forskellige typer flightcontrollere for at finde den bedste til at flyve FPV med - og samtidig er nem at bygge selv og har mulighed for modificering af i softwaren. Der er mange sider med instruktioner til selvbyg på nettet og jeg vil undgå at gentage alt hvad man nemt kan finde andre steder på nettet, men prøve at uddybe der hvor jeg synes der mangler information. Skriv hvis du mangler info, så skal jeg gerne finde noget frem der kan hjælpe dig videre i dit projekt.

Testdrone
Octocopter
Racerdrone

SOFTWARE Her kommer links og beskrivelser af den software jeg bruger til indstilling af flightcontrollere og til groundstations m.m.

ELEKTRONIKKEN Erfaringer med moduler og andet elektronik.

TEST Jeg flyver også med små RTF quadrocoptere som træning og vil skrive lidt om min erfaring med de enkelte modeller.

TODO Når jeg kommer i en hobbyforretning - gerne i Tyskland - så skal jeg altid have noget med hjem og det ligger så i en ventebunke. Det kan også være ting der er bestilt hos Hobbyking o.s.v. Ofte er det til quadrocopteren.

PÅ ARBEJDE Her lægger jeg af og til lidt billeder fra min arbejdsdag.

HANGAREN Her er en oversigt over de modeller jeg de sidste 15 år har købt og fløjet med ud over quadrocoptere.

Gå til toppen